Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hindbærmarmelade med chiafrø

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk// Sponsoreret indhold.

En skøn marmelade med hindbær og chiafrø. Chiafrøene binder væske, som giver den en dejlig konsistens.

Chiamarmeladen er lavet uden raffineret sukker, men med sødme fra agavesirup. Brug den på alt fra nybagt brød, yoghurt, skyr eller pandekager.

Opskrift på chiamarmelade

Du skal bruge (1 portion):

450 g frosne hindbær
4 spsk. agavesirup
0,5 tsk. vaniljepulver
2 dl vand
4 spsk. chiafrø

Fremgangsmåde

  1. Kog hindbærrene sammen med agavesirup, vanilje og vand i et par minutter indtil massen er kogt sammen. Smag på marmeladen og kom ekstra agavesirup i hvis den skal være sødere.
  2. Lad marmeladen køle af og kom chiafrø i – chiafrøene vil suge den ekstra væske til sig.
  3. Kom marmeladen i et glas og opbevar den på køl.
chiamarmelade
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *