Samarbejde

I 2013 startede jeg min madblog, som igennem tiden har ført til mange spændende samarbejder. Nedenfor kan du se, hvad jeg tilbyder. Hvis du vil se hvilke samarbejder, jeg har indgået i, kan du finde min portfolio her.

 

Hvad kan jeg tilbyde

 

Opskriftsuvikling og madfotografering 

Jeg tilbyder opskriftsudvikling og madfotografering – to ting der i min verden hænger unægteligt sammen.
Med mine 6 års erfaring i at udvikle opskrifter, ved jeg, hvad det kræver, at levere det materiale, mine samarbejdspartnere forventer. Jeg er vant til at have travlt i køkkenet, når der skal udvikles mange opskrifter på én gang, men går dog aldrig på kompromis med kvaliteten af det indhold jeg producerer!

Jeg er særligt godt til at udvikle opskrifter med udgangspunkt i specifikke produkter og vegetariske måltider med masser af smag og farver.

Jeg sørger selv for service, fotobagrunde og skyder mine egne billeder med mit kamera, Fuji X-T3. Jeg går meget op i det visuelle i forhold til stemning og anretning, når jeg skyder mine billeder, så både opskrift og æstetik går op i en højere enhed.

Faglige artikler

Med udgangspunkt i min faglige baggrund, tilbyder jeg også faglige artikler indenfor mad, ernæring og sundhed. Artiklerne tager afsæt i den videnskabelige evidens på området, og jeg går aldrig på kompromis med dette. 

Hvor mange følger med?

+7.257 unikke besøgende pr. måned
+13.786 sidevisninger pr. måned 

Sidst opdateret 25. maj 2020

Sociale medieR 

Instagram: +1.313
Facebook: +209

Kontakt 

For samarbejde kontakt mig på christina_p-b@hotmail.com.