Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk // Sponsoreret indhold.

En skøn marmelade med hindbær og chiafrø. Chiafrøene binder væske, som giver den en dejlig konsistens.

Chiamarmeladen er lavet uden raffineret sukker, men med sødme fra agavesirup. Brug den på alt fra nybagt surdejsboller– eller brød, yoghurt, vafler, skyr eller pandekager.

Opskrift på hindbærmarmelade med chiafrø

Forberedning5 min
Tilberedning5 min
Samlet tid10 min
Antal: 1 portion

INGREDIENSER

  • 450 g frosne hindbær
  • 4 spsk agavesirup
  • 0,5 tsk vaniljesukker
  • 2 dl vand
  • 4 spsk chiafrø
Prøv Simple Feast måltidskassePrøv Simple Feast måltidskasse

FREMGANGSMÅDE

  • Kog hindbærrene sammen med agavesirup, vanilje og vand i et par minutter indtil massen er kogt sammen. Smag på marmeladen og kom ekstra agavesirup i hvis den skal være sødere.
  • Lad marmeladen køle af og kom den på glas. Opbevar den på køl i et par timer til chiafrøene har suget væsken til sig.
hindbærmarmelade med chiafrø