Dette indlæg er udgivet i samarbejde med eatgrim.dk// Sponsoreret indhold.

Når blomkål steges på panden, får det en skøn nødedagtig smag, som giver blomkålen helt nyt liv. Når den tilmed krydres med krydderier som spidskommen, gurkemeje og frisk estragon, får du det lækreste tilbehør, som passer perfekt til mellemøstlige retter som fx butter chicken eller linsefrikadeller. Tilbehøret er lynhurtigt at lave!

Opskrift på stegt blomkål med gurkemeje og estragon

Samlet tid15 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Mellemøstlig
Antal: 4 personer

INGREDIENSER

 • 1 blomkål
 • 2 fed hvidløg
 • 4 spsk olivenolie
 • 3 tsk stødt koriander
 • 3 tsk stødt spidskommen
 • 1 tsk gurkemeje
 • 2 tsk salt
 • Friskkværnet peber
 • 2 håndfulde estragon
Prøv Simple Feast måltidskassePrøv Simple Feast måltidskasse

FREMGANGSMÅDE

 • Skær stokken af det halve blomkål og del det i små buketter.Snit løg og hvidløg fint. Steg det på panden i olivenolie i et par minutter og tilsæt stødt koriander, spidskommen og gurkemeje. Rør det hele godt rundt.
 • Hak estragon groft og kom det på panden sammen med blomkålsbuketterne. Krydr’ med salt og peber og bland det hele godt sammen. Lad blomkålen stege på panden i ca. 2 minutter, så de stadig har bid i sig. Smag blomkålen til og krydr evt. med ekstra krydderier, salt eller peber.
Stegt blomkål med gurkemeje