Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Linsefrikadeller med koriander

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk // Sponsoreret indhold.

De klassiske frikadeller får kamp til stregen med denne opskrift på frikadeller med grønne linser og masser af krydderurter. Frikadellerne passer perfekt til en fyldig, græsk salat eller som fyld i en pita i stedet for falafler.

Opskrift på linsefrikadeller

Du skal bruge (16 frikadeller):

250 g kogte grønne linser
1 løg
1 fed hvidløg
1 stor håndfuld frisk koriander
0,5 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
0,5 tsk. knivspids cayennepeber
2 æg
2 dl finvalsede havregryn
2 spsk. hvedemel
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg helt fint, og hak korianderne groft. Kom det i en skål sammen med de øvrige ingredienser, og rør godt rundt.
  2. Form frikadeller af dejen med en ske og din hulehånd.
  3. Steg dem på en varm pande i olie indtil de er gyldenbrune på begge sider – det tager ca. 10 minutter.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *