Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk // Sponsoreret indhold.
De her vegetariske burgere fyldes med en saftig quinoabøf. Qunioabøfferne laves med Urtekram’s burger mix, som gør det let og hurtigt at have et par vegetarbøffer klar. De har en dejlig krydret smag og er rige på protein fra quinoa. Hvis du har god tid, så lav dine egne sprøde burgerboller ud af surdejsboller og fyld dem med guacamole og langtidsbagte tomater.
Opskrift på vegetarburger med quinoabøffer
INGREDIENSER
Guacamole
- 3 avocadoer
- 1 tsk cayennepeber
- 2 spsk limesaft
- 2 tsk salt
- Friskkværnet peber
Burgerfyld
- 1 pose Quinoa burger mix fra Urtekram
- 1 rødløg
- 1½ dl vand kogende
- 2 spsk olivenolie til stegning
- ¼ agurk
- 1½ rødløg
- 4 burgerboller
- Ketchup
- Langtidsbagte tomater (eller soltørrede tomater)
FREMGANGSMÅDE
- Guacamole
- Skær avocadoerne over på midten og tag stenen ud. Skrab frugtkødet ud med en ske og mos det med en gaffel. Kom cayennepeber, limesaft, salt og peber i og smag den til.
Burgerfyld
- Kom Quinoa mixen i en skål. Snit løget fint og kom det ned til quinoa mixen sammen med kogende vand. Lad det trække i 10 minutter.
- Form fire bøffer. Det gøres lettest ved at fugte hænderne først. Kom bøfferne på en varm pande med olivenolie, og steg dem indtil de er gyldne på begge sider.
- Fugt hænderne og form fire bøffer som steges på en varm pande med olivenolie, indtil de er gyldenbrune.
- Skær rødløg og agurk i tynde skiver. Halvér burgerbollerne og smør begge sider med ketchup. Fyld dem med guacamole, quinoabøf, langtidsbagte tomater, rødløg og agurk
Kniber det med at finde tiden til at lave mad, kan du bestille en vegetarisk måltidskasse til din dør. Find et overblik over, hvilke vegetar måltidskasser der findes her.