Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk // Sponsoreret indhold
En dejlig cremet og blød smør af mandler og chokolade.
Det er nemt at lave sin egen mandelsmør. Det eneste det kræver, er at du rister mandler i ovnen og blender dem godt, indtil massen er ensartet. Når mandler blendes i længere tid, trækker olien ud af nødderne, og det giver den lækreste, bløde smør.
Brug mandelsmøren ovenpå hjemmebagt brød, bananbrød, grød eller smoothiebowls eller som en sund snack ovenpå skiver af æble.
Opskrift på mandelsmør
Opskrift på mandelsmør med chokolade
UDSTYR
- Foodprocessor
INGREDIENSER
- 150 g mandler
- 20 g 70% chokolade
FREMGANGSMÅDE
- Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 10 minutter til de er gyldenbrune.
- Kom de ristede mandlerne i en minihakker eller foodprocessor og blend dem et godt stykke tid til massen er blød og cremet – den skal ikke være grynet.
- Smelt chokoladen i over et vandbad eller i mikroovnen. Tilsæt den smeltede chokolade til mandelmassen og blend til massen er ensartet. Hæld mandelsmørren i et glas.