Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Græsk salat

Den klassiske græske salat er fyldt med råvarer som tomater, rødløg, feta og oliven. Denne udgave har fået selskab af butterbeans, også kaldet limabønner, som har en utrolig cremet og blød smag. Med sit høje proteinindhold bliver den græske salat en fyldig og mættende salat. Spis den som den er eller server den til de her saftige kyllingefrikadeller med soltørrede tomater.

Opskrift på græsk salat

Du skal bruge (4 personer):

Salat

200g kogte butterbeans
1 lille rødløg
1 agurk
500g cherrytomater
1 stor håndfuld frisk persille
150g Puck feta
100g gode sorte oliven

Vinaigrette

4 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Salat

  1. Snit fine skiver af løget – gerne med et mandolinjern. Halvér agurken, skrab kernerne ud med en ske og skær den i skiver. Skær cherrytomaterne i halve. Hak persillen groft. Bland det hele sammen med butterbeans og oliven.

Vinaigrette

  1. Bland ingredienserne sammen til vinaigretten og rør den godt sammen. Vend den med salaten og top salaten med smuldret feta.
Græsk salat
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *