Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pad thai nudler med andebryst

Jeg elsker asiatisk mad. Det sure, det søde, det salte, det bitre og umamien – det hele spiller!

Koriander, lime, ingefær, mango, salte cashewnødder, sprøde grøntsager og saftigt andebryst. Denne her ret er frisk og sommerlig, og med alle dens flotte farver, kan du  kun blive glad i låget af at spise den. Retten er en nem hverdagsret, som kun tager 30 minutter at lave. Brug de grøntsager, du har liggende i køleskabet eller dine egne favoritter. I stedet for risnudler kan du skifte dem ud med ægnudler eller servere retten med ris i stedet.

Se også opskriften på pad thai med kylling og rejer. Er du vild med det asiatiske køkken, kan du også finde opskriften på kylling i rød karry eller torsk i grøn karry.

Opskrift på pad thai nuder andebryst

Du skal bruge (4 personer):

2 andebryster
2 gulerødder
1/2 spidskål
1/2 broccoli
1/2 rød peber
1 moden mango
3 cm frisk ingefær
Saft og skal fra 1/2 lime
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. soja
1 tsk. sukker
250 g risnudler

Topping:
Salte cashewnødder
1 hånfuld friske koriander

Fremgangsmåde

  1. Start med at ridse andebrysterne i skindet og gnid godt med salt ind i dem.
  2. Opvarm nu en pande med smør og brun anderbrysterne på hver sin side ved høj varm.
  3. Skru dernæst ned på middel varme og lad andebrysterne stege 10 minutter på hver side mens du snitter grøntsagerne.
  4. Skræl gulerødder og skær dem og den røde peber i lang strimler. Snit spidskålet fint med et mandolinjern og pluk små buketter af broccolien.
  5. Skræl både ingefær og mango. Hak ingefæren fint og skær mangoen i mindre tern.
  6. Kom alle grøntsager, bortset fra mangoen, på en opvarmet wokpande med olie. Steg dem et par minutter – de må gerne stadig have bid i sig.
  7. Kog risnudlerne som anvist på pakken, og kom dem ved grøntsagerne på panden.
  8. Tilsæt limesaft og skal, mango, soja, fiskesauce og sukker. Smag retten til og tilsæt mere efter ønske.
  9. Server retten og top den med salte cashewnødder og friske koriander.
Christina Bønding
  • Anna
    28 . 06 . 2014

    Mmh hvor ser det lækkert ud! Det kunne jeg godt spise lige nu 😉
    Kh Anna
    – anna-mad.blogspot.dk

    • healthup
      28 . 06 . 2014

      Det er det virkelig også Anna 🙂
      Kh. Christina

    Kommenter

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *