Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ærtepuré

Ærtepuré er skønt tilbehør til alle slags retter – salater, kødretter og fish and chips. Ærtepuré er i modsætning til andre slags dressinger et sundt alternativt og smager lækkert og friskt. Ærtepuré kan bruges ovenpå brød, knækbrød og bruschetta som apetizer.

Det er super nemt at lave – alt du behøver er optøede ærter, hvidløg, skyr og krydderier.

Mangler du inspiration til andre dips, kan du også finde opskrifterne på hummus eller hjemmelavet basilikumpesto.

Opskrift på ærtepuré

Du skal bruge (1 portion):

4 dl optøede ærter
1 fed hvidløg
1 spsk. skyr (kan erstattes med yoghurt)
1 spsk. limesaft
1/2 tsk. salt
1 knivspids cayennepeber
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker. Blend til en ensartet masse og smag til med salt og peber.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *