Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hummus

Hjemmelavet hummus er nemt at lave og gør sig godt til mange ting. Både som snack som tilbehør til grøntsags stænger, brød eller som tilbehør til tapas eller retter med kylling.

Den klassiske opskrift på hummus er med en del olie, men her er noget af olien skiftet ud med skyr.

Mangler du idéer til andre dips, kan du finde opskriften på hjemmelavet basilikum pesto her.

Opskrift på hummus

Det skal du bruge (1 portion):

1 dåse kikærter
1/2 dl skyr
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk. tahin (sesampasta)
1 spsk. citronsaft
1 spsk. stødt spidskommen
1 tsk. salt
Friskkværnet peber

Tilbehør:
Sprøde grøntsager i stave

Fremgangsmåde

  1. Dræn kikærterne, skyld dem og hæld vandet fra.
  2. Kom skyr, olivenolie og de øvrige ingredienser i en foodprocessor eller minihakker og blend det hele sammen til en ensartet masse.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *