Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk// Sponsoreret indhold.
Laksemousse smager skønt og er lynhurtigt at lave, hvis du køber en varmrøget laks. Her fyldes den i fuldkornswraps sammen med sprøde grøntsager, avocado og søde, langtidsbagte tomater.
Laksewrap er et dejlig sundt og nemt aftensmåltid, men kan også bruges i madpakken.
Opskrift på wrap med laksemousse
INGREDIENSER
Langtidsbagte tomater
- 500 g cherrytomater
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- Friskkværnet peber
Laksemousse
- 250 g varmrøget laks
- 4 spsk skyr
- 2 spsk citronsaft
- Friskkværnet peber
- 1 håndfuld purløg
Fyld
- 1 håndfuld feldsalat
- 2 avocadoer
- 100 g sukkerærter
- 4 fuldkornswraps
FREMGANGSMÅDE
Langtidsbagte tomater
- Skær tomaterne i halve og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med olivenolie, salt og peber.
- Bag tomaterne i ovnen ved 150 grader i 2 timer. Lad dem afkøle.
Laksemousse
- Fjern skinnet fra laksesiderne og kom laksekødet i en skål.
- Bland laksen sammen med skyr, citronsaft, friskkværnet peber og friskhakket purløg.
Servering
- Fyld wrappene med feldsalat, laksemousse, avocado i tern, skiver af sukkerærter og langtidsbagte tomater. Rul dem sammen.