Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pasta med avocadocreme

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk// Sponsoreret indhold.

En lækker pastaret med den mest cremede sauce af avocado. Avocadocremen får en skøn smag fra pinjekerner, basilikum og frisk parmesan. Pastaen vendes med cremen og toppes med langtidsbagte, søde tomater. Når den serveres med et dejligt stykke laks, vil jeg næsten vove at påstå, at den overgår de fleste andre pastaretter, jeg har smagt. Pastaretten kan naturligvis også spises som den er.

Vil du have inspiration til andre vegetariske opskrifter kan du finde masser af inspiration her.

Opskrift på lækker pastaret

Du skal bruge (2 personer):

Langtidsbagte tomater

250 g tomater
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Avocadocreme
30 g pinjekerner 
50 g frisk parmesan
2 avocadoer  
1 stort fed hvidløg 
1 stor håndfuld basilikum 
1 spsk. citronsaft 
1 tsk. salt 
Friskkværnet peber 

Tilbehør:

250 g frisk pasta
2 laksefileter

Fremgangsmåde

Langtidsbagte tomater

  1. Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Pensel dem med olie, drys med salt og krydr’ med peber.
  3. Bag dem ved 150 grader varmluft i 2 timer.

Avocadocreme

  1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune. Blend pinjekerner og parmesan til en ensartet masse i en foodprocessor.
  2. Kom resten af ingredienserne i og blend det hele sammen.

Kog pastaten og vend avocadocremen med pastaen. Top med friskrevet parmesan, langtidsbagte tomater, grofthakket basilikum og server evt. med varmrøget laks.

Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *