Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Iskaffe med kaffeisterninger

Denne her opskrift på iskaffe er intet mindre end genial. Her laves isterninger af stærk kaffe, som blandes med mælk og rørsukker. På ingen tid, har du en iskold iskaffe klar. Det eneste det kræver er, at du på forhånd har lavet isterningerne, men her kan du have så mange liggende i fryseren, som du har plads til, så du altid kan lave dig en iskaffe.

Sørg for at bruge stærk kaffe eller espressoshots, så din iskaffe bliver stærk nok, når du blander den med mælk. Lad gerne kaffen køle godt af, inden du hælder den i en isterningepose, og lader den fryse.

Kaffe og kage går hånd i hånd. Nyd iskaffen med en svampet kakaokage med cappuccinocreme. Den søde kage komplimenterer den bitre kaffe utrolig godt!

Opskrift på iskaffe

Du skal bruge (2 glas):

2 glas (ca. 500 ml) stærk kaffe eller espressoshot
800 ml mælk
Evt. rørsukker

Desuden:

Isterningeposer

Fremgangemåde

  1. Lad kaffen køle af og fyld den i en isterningepose. Læg den i fryseren og lad den fryse.
  2. Hæld isterningerne i to glas, top med mælk og smag den evt. til med rørsukker, hvis du ønsker en sødere kaffe.
Nem iskaffe med kaffeisterninger
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *