Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Matcha granola

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk // Sponsoreret indhold.

Når havregryn og nødder vendes med smeltet kokosolie, brun farin og agavesirup og bages i ovnen, får du en skøn og sprød granola, som du kan toppe på din morgenmad. Når den vendes med matcha pulver, bliver den ekstra deluxe. Den flotte grønne farve og bitre smag fra matcha passer perfekt til den søde granola. Opbevar den i en lufttæt beholder, og forkæl dig selv med en ekstra god morgenmad – selv på hverdage.

Opskrift på matcha granola

Du skal bruge (1 portion):

2 spsk. kokosolie
5 spsk. agavesirup
½ tsk. ren vaniljepulver
1 knivspids salt
200g græskarkerner
100g valnødder
2 spsk. brun farin
250g havregryn
40g chiafrø
2 tsk. matcha pulver

Fremgangsmåde

  1. Smelt kokosolien i en gryde og tilsæt agavesirup, vanilje og salt.
  2. Kom græskarkerner, valnødder, brun farin og havregryn i en skål. Vend kokosolieblandingen med havregrynsblandingen.
  3. Kom granolaen på en bradepande med bagepapir og fordel den i et jævnt lag. Bag den i ovnen i 1 time ved 100 grader almindelig ovn. Vend rundt i granolaen et par gange. Granolaen er færdigbagt, når den er sprød og gyldenbrun.
  4. Tilsæt chiafrø og matcha pulver, og vendt det godt rundt. Lad granolaen afkøle og hæld den i en lufttæt beholder.
Christina Bønding
  • Den matchaelskende
    11 . 08 . 2019

    ELSKER den her

    • Christina Bønding
      19 . 08 . 2019

      Hvor er det skønt! Så dejligt du er vild med den – matcha er det bedste 🙂

    Kommenter

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *