Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Græsk fladbrød med fyld

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med eatgrim.dk // Sponsoreret indhold.

Hvad enten det skal være en let og nem aftensmad eller skønt tilbehør, er det her græske fladbrød et kæmpe hit. Bløde brød toppet med smeltet gedeost, cherrytomater, rødløg og frisk mynte. Du kan også bruge fetaost i stedet for gedeost, og hvis du ønsker kød til, kan du toppe dem pulled kylling.

Opskrift på græsk fladbrød

Du skal bruge (4 brød):

4 fladbrød (jeg købte mine i Fakta)
1 pakke gedeost
500g cherrytomater
1/2 rødløg
1 håndfuld mynte
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Læg fladbrødene på en bageplade med bagepapir.
  2. Skær skiver af gedeosten. Gør det nemmere ved at skære skiverne ved at skylde knivven undervejs. Skyld kniven undervejs – det gør det lettere at skære skiverne.
  3. Skær cherrytomaterne i kvarter og top brødene med gedeost og tomater. Krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i 7 minutter ved 200 grader.
  4. Snit rødløgene fint, hak mynten groft og top rødløg og mynte på brødene. Server fladbrødene lune.
Græske fladbrød med fyld
Christina Bønding
0

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *