Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Salat med hvedekerner og butternut squash

En skøn salat i smukke farver med mættende, bagte grøntsager, sprød grønkål, smørstegte løg og en cremet feta. Salaten passer til nærmest alt slags tilbehør og er også god til frokost dagen efter.

Opskrift på salat med hvedekerner

Du skal bruge (2-4 personer):

1/3 butternut squash eller græskar
2 store gulerødder
1 stor håndfuld grønkål
1 løg
350g kogte hvedekerner
3 spsk. Puck fetaost
Salt
Friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie til stegning
1 tsk. smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skær butternut squashen i tynde skiver. Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kom grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, drys med salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader varmeluft i ca. 20 minutter.
  2. Riv grønkålbladene af stilken, skyl grundigt og fintsnit kålen. Steg kålen på en varm pande med olivenolie i et par minutter og drys med salt og peber.
  3. Skræl og skær løget i grove skiver. Steg dem på en varm pande med smør indtil de er gyldenbrune.
  4. Kom kogte hvedekerner i en skål og bland det med bagt butternut squash, gulerødder, grønkål og løg. Top med smuldret feta.
Christina Bønding
0

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *