Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sund avocado kage

Her får du opskriften på en sund og cremet kage. Hvis ikke du vidste, at kagen indeholdt avocado, ville du aldrig gætte det. Frugtkødet fra avocadoen bidrager til den cremede konsistens, og sammen med mørk chokolade, kakao og syrlige hindbær, er kagen enhver chokoladeelskers drøm. Og så kan den endda nydes med god samvittighed! Opbevar brownien på køl, så holder den sig bedst.

Du skal bruge (6 styker kage):

Kage

1 spsk. kokosolie
70g mørk chokolade, 70%
2 avocadoer
2 æg 
1 dl ahornsirup 
3 spsk. god kakaopulver
½ tsk. ren vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
50g ristede cashewnødder

Bradepande (15 x 15 cm)

Topping

1 avocado
3 spsk. ahornsirup
2 spsk. god kakaopulver
20g ristede cashewnøddder
Friske hindbær

Fremgangsmåde

Kage

  1. Kom kokosolie og chokolade i en skål, og smelt det over et vandbad.
  2. Blend de øvrige ingredienser på nær cashewnødderne. Kom den smeltede chokolademasse i og blend det hele sammen.
  3. Hak cashewnødderne groft og vend dem rundt i chokolademassen.
  4. Hæld massen i en form med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Topping

  1. Blend avocado, sirup og kakaopulver til en cremet masse.
  2. Smør kakaomassen massen ovenpå den afkølede kage.
  3. Hak cashewnødderne groft, skyld hindbærrene og top kagen med dem.
Sund avocado kage
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *