Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk // Sponsoreret indhold.
Her får du opskriften på en sund og cremet kage. Hvis ikke du vidste, at kagen indeholdt avocado, ville du aldrig gætte det. Frugtkødet fra avocadoen bidrager til den cremede konsistens, og sammen med mørk chokolade, kakao og syrlige hindbær, er kagen enhver chokoladeelskers drøm. Og så kan den endda nydes med god samvittighed! Opbevar brownien på køl, så holder den sig bedst.
Opskrift på sund avocado kage
UDSTYR
- Bradepande (15×15 cm)
INGREDIENSER
Avocadokage
- 1 spsk kokosolie
- 70 g chokolade 70%
- 2 avocadoer
- 2 æg
- 1 dl ahornsirup
- 3 spsk kakaopulver af god kvalitet
- ½ tsk ren vaniljepulver fra Urtekram
- 1 tsk bagepulver
- 50 g cashewnødder ristede
Topping
- 1 avocado
- 3 spsk ahornsirup
- 2 spsk kakaopulver af god kvalitet
- 20 g cashewnødder ristede
- Friske hindbær
FREMGANGSMÅDE
Avocadokage
- Kom kokosolie og chokolade i en skål, og smelt det over et vandbad.
- Blend de øvrige ingredienser på nær cashewnødderne. Kom den smeltede chokolademasse i og blend det hele sammen.
- Hak cashewnødderne groft og vend dem rundt i chokolademassen.
- Hæld massen i en form med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i 20 minutter.
Topping
- Blend avocado, sirup og kakaopulver til en cremet masse.
- Smør kakaomassen massen ovenpå den afkølede kage.Hak cashewnødderne groft, skyld hindbærrene og top kagen med dem.