Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pasta med tun og tomat

Denne ret er i den grad budgetvenlig, men det betyder ikke, at den smager mindre godt. Pastaen vendes med en cremet fetaost sammen med frisk timian, grøntsager og tun. En super nem ret, når aftensmaden skal gå lidt stærkt. Pastaen er også rigtig god kold som frokost i madpakken.

Du skal bruge (2 personer):

3 rødløg
1 stor rød snackpeber
1 håndfuld frisk timian
2 spsk. sojasauce
2 tsk. sukker
300g rå pastaskruer
3 spsk. Puck feta
2 dåser tun i olie
10 cherrytomater
Salt og peber
Olivenolie til stegning

Pynt:
2 friske timian kviste

Fremgangsmåde

  1. Rødløg og peber snittes i små tern og svitses på panden i olivenolie sammen med frisk timian for at give en dejlig smag. Når løgene er svitsede tilsættes sojasauce og dernæst sukkeret. Lad det svitse videre i nogle minutter.
  2. Kog pastaen i letsaltet vand indtil de er al dente. Hæld vandet fra.
  3. Vend Puck fetaen med pastaen mens den stadig er varm.
  4. Dræn tunen for olie og tilsæt herefter tun og grøntsager. Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
  5. Skær tomater i halve og vend dem med pastaen til sidst.
  6. Top med frisk timian kviste.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *