Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hjemmelavet granola med kokosolie og ahornsirup

Den müsli du kan købe i Supermarkedet står i stærk kontrast til denne sprøde hjemmelavede granola. Gør det til en god vane at lave en stor portion granola en gang hver anden uge eller en gang i måneden, så har du altid en lækker topping til din skyr, yoghurt eller smoothie bowle. Top den fx på en lækker sund greeniebrombærsmoothie eller en chiagrød.

Opskrift på hjemmelavet granola

Du skal bruge (2 store glas):

500g havregryn 
200g valnødder
150g græskarkerner
100g sesamfrø
150g mandler
0,5 dl kokosolie
1 dl ahornsirup
50g ristet kokos
0,5 tsk. ren vailje
2 tsk. stødt kardemomme
4 spsk. stødt kanel

Fremgangsmåde

  1. Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål.
  2. Smelt kokosolien i en pande ved svag varme og tilsæt ahornsiruppen.
  3. Hæld kokosoliehonningen over de tørre ingredienser og rør det hele godt sammen.
  4. Kom blandingen på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen ved 150 grader almindelig ovn i 35 – 40 minutter. Rør rundt i blandingen jævnligt.
  5. Tag granolaen ud af ovnen når den er sprød og gylden. Lad den køle ned og hæld den i lufttætte beholdere. 
Granola med kokosolie og ahornsirup
Christina Bønding
0

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *