Sunde bananpandekager med havregryn, uden mel. Ligger du inde med et par modne bananer, kan du nemt lave dig en sund morgenmad eller eftermiddagssnack, som holde dig mæt i lang tid. Jo mere modne bananerne er, jo mere sød bliver dine pandekager. Top dem med skyr, hindbærmarmelade og frisk frugt.

Find også opskriften på gulerodspandekager med kanel eller citronpandekager med lemoncurd

Opskrift på sunde bananpandekager uden mel

Du skal bruge (11 små pandekager):

3 modne bananer
4 æg
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
2,5 dl havregryn
Kokosolie til stegning

Forslag til topping: 
Skyr
Hindbærmarmelade
Jordbær

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til en ensartet masse med en stavblender eller i en foodprocessor.
  2. Varm en pande godt op med kokosolie.
  3. Kom klatter af dejen på panden og skru ned på middel varme.
  4. Steg pandekagerne gyldenbrune på hver side.
  5. Top bananpandekagerne med skyr, hindbærmarmelade og friskskåret frugt.