Bananpandekager med et twist af jul fra kanel, vanilje, ingefær og kardemomme. Det eneste du skal gøre, er at lave pandekagerne ud fra den traditionelle opskrift på bananpandekager og tilsætte krydderierne.

Pandekagerne er også gode som mellemmåltid, og du kan med fordel lave en stor portion af pandekagerne, da de nemt kan opbevares i køleskabet et par dage.

Find også opskriften på bananpandekager uden mel og citronpandekager med lemoncurd.

Opskrift på bananpandekager med julekrydderier

Du skal bruge (1 person):

1 moden banan
½ revet æble
1½ dl finvalsede havregryn
1 æg
1 tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
½ tsk. stødt ingefær
1 knivspids ren vanilje
Kokosolie til stegning

Topping:
Frisk frugt (evt. finthakket æble)
Kanel

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og blend det hele med en stavblender.
  2. Varm en pande godt op med kokosolie og kom 4 klatter af dejen på panden og skru ned på middelvarme.
  3. Steg pandekagerne på begge sider indtil de er gyldne.
  4. Server dem lune med finthakkede æblestykker og et ekstra drys kanel.