En lækker og nem omelet med pesto, grønt, krydderurter og pålæg. Perfekt til en hurtig aftensmad eller frokost i weekenderne. Hvis du har ekstra tid, så lav din egen basilikum pesto. Find opskriften her.

Omeletten kan varieres som man har lyst. Jeg bruger oftest bare det, jeg har liggende i min grøntsagsskuffe, og det restepålæg jeg nu har eller åbner en dåse tun.

Opskrift på omelet med pesto

Du skal bruge (1 omelet):

2 æg
Friskhakket basilikum
Salt og peber
Pesto
Forskelligt grønt (fx rød peber, spinatblade, squash, agurk, tomat)
Kyllingepålæg, skinke eller tun

  1. Pisk æggene sammen med den friskhakkede basilikum, salt og peber.
  2. Steg omeletten på hver sin side på en varm pande med olie.
  3. Tag omeletten af panden og fyld den med hjemmelavet pesto, hakkede grøntsager og fx strimlet kyllingepålæg.