Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Blomkålsris

Blomkålsris er en godt alternativ eller erstatning for ris, hvis du ønsker at spise mere grønt eller vil skære ned for indtaget af kalorier.

Blomkålen smager ikke af så meget i sig selv, og derfor indeholder blomkålsrisene hvidløg, rødløg, forårsløg, salt og peber. Spis fx risene til kylling i rød karry og kokosmælk.

Opskrift på blomkålsris

Du skal bruge (2 personer):

1 blomkål
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 forårsløg
1 lille rødløg
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Riv blomkålshovedet groft på et rivejern.
  2. Hak forårsløg, rødløg og hvidløg i mindre stykker og sauter dem på en varm pande med olie. De må ikke blive for brune.
  3. Tilsæt den revne blomkål, sauter i 5 minutter og smag til med salt og peber.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *