Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk // Sponsoreret indhold.

Hjemmelavede knækbrød er nemme at bage, og er et kæmpe hit som snack eller i madpakken. De her er fyldt med masser af fibre og sundt fedt, og så smager de fantastisk! Spis dem som tilbehør til tapas eller suppe, spis dem som de er eller top dem med ost og smør, hummussund nutella eller ærtepuré.

Opskrift på hjemmelavede knækbrød

Tilberedning5 min
Bagetid30 min
Samlet tid35 min
Ret: Bagværk
Antal: 32 stk

UDSTYR

INGREDIENSER

  • 35 g havregryn
  • 260 g frø og kerner (fx hørfrø, græskarkerner, solsikkefrø)
  • 175 g hvedemel
  • 40 g rugmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vand
  • dl olivenolie
Prøv Simple Feast måltidskassePrøv Simple Feast måltidskasse

FREMGANGSMÅDE

  • Rør dejen godt sammen.
  • Del dejen i 2 og rul dem ud til en firkant mellem to stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse. Fjern de øverste bagepapirer og kom dem dejen over på hver sin bradepande.
  • Skær hver portion dej over i 16 mindre firkanter med en kniv eller i den størrelse du ønsker. Bag dem i ovnen én bageplade af gangen ved 180 grader varmluft ovn i 25-30 minutter. Gentag med den anden portion.
  • Lad knækbrødene afkøle og bræk dem fra hinanden.
Knækbrød med kerner