Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fiskefrikadeller med couscous salat

Jeg elsker fiskefrikadeller, som kan spises på mange forskellige måder. Spis dem sammen med de lækreste nye kartofler på en sommerdag, i en eksotisk wrap, sammen med nogle sprøde ovnkartofler og rodfrugter eller gør din frokost lidt mere interessant og spis dem på ristet rugbrød med lidt remoulade. Du kan også gøre, som jeg har gjort her, hvor de bliver serveret med en frisk salat af couscous.

Mangler du inspiration til andre retter med fisk, kan du finde opskriften på torsk i grøn karry og kokosmælk her.

Opskrift på fiskefrikadeller med couscous salat

Du skal bruge (4 personer):

Fiskefrikadeller

1 pakke fiskefars (fx torsk eller laks)
1 håndfuld dild
Olivenolie til stegning
1/2 citron til servering

Couscous salat

4 dl vand
1 tsk. salt
250g cosucous
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citron
1 tsk. honning
1 tsk. salt
1 avocado
1 lille bakke tomater
1 håndfuld frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Kom fiskefarsen i en skål og tilsæt hakket dild.
  2. Form fiskefrikadellerne og steg dem på en varm pande med olivenolie. Fiskefrikadellerne skal steges i ca. 5 minutter på hver side indtil de er gyldenbrune.
  3. Bring vand i kog sammen med salt. Tilsæt couscous når vandet koger og lad det koge i 10 minutter indtil couscoussen har suget alt vandet til sig. Tilsæt evt. lidt vand om nødvendigt.
  4. Rør olivenolie, citronsaft, honning og salt sammen og vend det i den kogte couscous.
  5. Hak avocado, tomat og persille i mindre stykker og vend det med couscoussen.
  6. Anret couscous salatten sammen med fiskefrikadellerne, som toppes med lidt frisk dild og friskpresset citronsaft.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *