Søde, syltede rødløg er både smukke at se på, men også et lækkert sprødt element i alt fra hotdogs, hjemmelavet burger, tacos, salater, i sandwich eller ovenpå en simpel rugbrødsmad.
Med blot seks ingredienser kan du lave dine egne syltede rødløg på ingen tid. Glasset med rødløg kan du opbevare på køl, hvor det holder sig længe.
Opskrift på syltede rødløg
INGREDIENSER
- 2 dl vand
- 2 dl lagereddike
- 2 dl sukker
- 6 laurbærblade
- 1 spsk sorte peberkorn
- 4 rødløg
FREMGANGSMÅDE
- Kom vand, eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn i en gryde og kog det op indtil sukkeret er opløst. Lad væsken trække mens du snitter rødløgene helt fint.
- Skold et glas med kogende vand kom rødløg heri. Hæld eddikelagen over rødløgene.
- Lad rødløgene trække i eddikelagene minimum en time inden de bruges.
- Opbevar de syltede rødløg på køl.