Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk// Sponsoreret indhold.

Kokostoppe der smager syndigt og lækkert, men er lavet uden raffineret sukker. Sødmen kommer i stedet fra dadler og den mørke chokolade, som toppene er dyppet i.

Opskrift på sunde kokostoppe

Kokostoppene er lynhurtige at lave, og kræver kun få ingredienser, og så er de nemme at tage med sig på farten, hvis der skal deles ud i skolen eller på arbejdet.

Opskrift på sunde kokostoppe

Forberedning0 min
Tilberedning30 min
Samlet tid30 min
Ret: Snack
Antal: 14 stk

INGREDIENSER

  • 200 g dadler
  • 2 æg
  • 4 spsk kokosolie
  • 140 g kokosmel
  • 100 g 70% chokolade til overtræk
Prøv Simple Feast måltidskassePrøv Simple Feast måltidskasse

FREMGANGSMÅDE

  • Kom dadlerne i en foodprocesser og blend dem til en ensartet masse. Smelt kokosolien og kom det i foodprocessoren sammen med ægget. Blend det hele godt sammen.
  • Kom dadelmassen i en skål sammen med kokosmel og bland det hele godt sammen.
  • Form små kokostoppe med hænderne og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en 175 grader varmluftovn i ca. 10 minutter til de er gyldenbrune.
  • Smelt chokoladen og dyp bundene af kokostoppe i chokoladen. Lad den størkne.
kokostoppe opskrift