Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Knuste kartofler med ost

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med eatgrim.dk// Sponsoreret indhold.

Knuste kartofler er skønt tilbehør til alt slags kød, fisk eller som alternativ til pommes fritterne du serverer til din burger. Her koges kartoflerne, mases med en gaffel og toppes med olie, sennep, parmesan og frisk timian. Når kartoflerne bages i ovnen, får de en sprød skorpe, men er samtidig bløde indeni. Du kan nemt erstatte parmesanen med en anden ost og timian med estragon eller purløg.

Opskrift på knuste kartofler

Du skal bruge (4 personer):

800 g mellemstore kartofler
2 spsk. olivenolie
2 tsk. dijonsennep
Frisk parmesan
1 lille håndfuld frisk timian
Havsalt

Fremgangsmåde

  1. Skyl og rens kartoflerne – skrællen skal blive på. Kog dem i letsaltet vand til de er helt møre.
  2. Kom dem på en bageplade med bagepapir og pres dem flade med en gaffel. Kom lidt olie og sennep på hver kartoffel og mos det ind i kartoflerne.
  3. Riv masser af parmesan over kartoflerne, top med friskhakket timian og godt med salt. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader varmluft i 25-30 minutter til de er gyldenbrune.
Knuste kartofler i ovnen
Christina Bønding
0

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *