Lækre pizzasnegle med spinat, feta og pesto. De er nemme at lave og passer perfekt til madpakken, picnic eller til særlige lejligheder.
Mangler du mere inspiration til flere små snacks kan du også finde opskriften på pølsehorn her.
Opskrift på snegle med spinat, feta og pesto
Du skal bruge:
4 dl lunkent vand
25 g gær
1 spsk. olivenolie
1 tsk. sukker
1 spsk salt
300 g grahamsmel
200 g hvedemel
1 håndfuld frisk timian
1 løg
3 spsk. grøn pesto
Ca. 1 dl frisk spinat
100 g fetaost
1 pisket æg til pensling
Sesamfrø og groft salt
Fremgangsmåde
- Start med at røre gæren ud i lunkent vand. Kom dernæst olie, sukker og salt i. Tilsæt melet og ælt det godt.
- Skær løget i fine tern og tilsæt det til dejen sammen med den friske timian. Lad dejen koldhæve i køleskabet i minimum 6 timer.
- Tag dejen ud af køleskabet og vend den ud på et meldækket bord. Ælt dejen og rul den ud på bordet med en kagerulle.
- Skyl spinaten og skær den i mindre stykker. Smør pestoen på dejen, tilsæt spinatbladende og smuldr’ fetaosten udover.
- Rul dejen sammen til en pølse og skær den ud i ønskede stykker. Kom sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade.
- Smør sneglene med æg og drys med sesamfrø og lidt groft salt.
- Bag dem i en formvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter indtil de er gyldenbrune
Hvor ser de gode ude. Ideelle til madpakken når studiet snart starter igen 🙂
Tak Ida, det er de virkelig også – og ja helt perfekt at have med på madpakken! 🙂
Hej 🙂
Vil du mene, at de er fryseegnede?