Jordbær dyppet i mørk chokolade er en klassiker, som kan serveres som en sød sommersnack til særlige lejligheder. De er nemme at lave, og smager fantastisk. Her vendes jordbærene dyppet i chokolade med nødder, kokos og andet krymmel, som gør dem ekstra festlige. 

Opskrift på chokoladeovertrukne jordbær

Du skal bruge (1 portion):

1 bakke danske jordbær
50 g mørk chokolade

Eksempler på topping:
Kokos, hakkede nødder, lakrids og tivoli krymmel, fryssetørrede bær

Fremgangsmåde

  1. Vask jordbærrene, læg dem på køkkenpapir og lad dem tørre.
  2. Smelt chokoladen over et vandbad.
  3. Anret din valgte topping i små skåle.
  4. Dyb nu jordbærrene halvt ned i chokoladen og rul dem i den ønskede topping.
  5. Lig dem på et skærebræt med bagepapir og lade chokoladen stivne.