Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Waldorfsalat med skyr

Waldorfsalat er som regel lavet på flødeskum, cremefraiche og en smule sukker. Denne her er i stedet lavet på skyr og sukkeret er skiftet ud med vaniljepulver. Rent ernæringsmæssigt er det langt bedre, og jeg synes bestemt ikke det gør salaten ringere, tværtimod.

Opskrift på waldorfsalat med skyr

Du skal bruge (ca. 4 personer):

40g valnødder
250g skyr
1/2 tsk. ren vaniljepulver
Salt og peber
1 grønt æble
150g grønne vindruer
3 stænger bladselleri
3 spsk. rosiner

Fremgangsmåde

  1. Rist valnødderne på en tør pande og lad dem afkøle.
  2. Bland skyr, vaniljepulver og en smule salt og peber sammen.
  3. Skær æblet i mindre tern, skær vindruerne i halve og bladselleri i fine stykker.
  4. Tag en smule af det grønne fra til pynt.
  5. Vend skyr blandingen med det grønne og rosiner.
  6. Hak valnøddernerne og top waldorfsalaten med dem og det resterende grønt.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *