Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sunde påskeæg med chokolade og kakao

Hjemmelavet sunde påskeæg med chokolade og kakao. Påskeæggene er lavet på dadler, banan, kakaopulver og mørk chokolade, og kan derfor spises med god samvittighed.

Find flere opskrifter på påskemad her.

Opskrifter på sunde påskeæg

Du skal bruge:

1 pose dadler uden sten (ca. 200g)
1 moden banan
3 tsk. god kakaopulver
1 tsk. pulverkaffe opløst i en smule kogende vand
100g mørk chokolade
Hakkede nødder til pynt

Fremgangsmåde

  1. Hvis dadlerne indeholder sten fjernes de fra dadlerne,
  2. Alle ingredienserne blendes rigtig godt indtil massen er blevet ensartet (det kan være en god idé at blende dadlerne først.
  3. Massen stilles på køl i minimum en time, hvilket gør massen nemmere at arbejde med.
  4. Dernæst trilles de til påskeæg (de kan være rigtig svære at trille, da massen er meget ‘smattet’, men det hjælper meget at vaske hænderne ind i mellem).
  5. Chokoladen smeltes over et vandbad.
  6. Æggene beklædes med mørk chokolade (de kan være svære at arbejde med – brug forsigtigt en spiseske).
  7. Drys påskeæggene med hakkede nødder, frysetørrede bær eller lignende og lad dem køle helt af.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *