Min kærlighed til det mexicanske køkken er stor! Guacamole med tortillachips, koriander, quasadilla, burrito, lime, margaritas… Det er svært at få nok af det. Derfor begav jeg mig ud i en lidt anderledes quasadilla en aften, hvor det ellers traditionelle mexicanske fyld blev skiftet ud med en tunmousse rørt op med bl.a. koriander, soltørrede tomater og rødløg.
Er du vild med tun, kan du også finde opskriften på pasta med tun.
Opskrift på quasadilla med tun
Du skal bruge (2 personer):
1/2 bundt koriander
1 lille rødløg
2 dåser tun i vand
4 spsk. skyr
Saften af 1 citron
1 tsk. dijon sennep
2 spsk. hakkede soltørrede tomater
Salt og peber
1/2 pose revet mozarella
4 tortillas
Fremgangsmåde
- Start med at skyld korianderne grundigt og hak dem derefter fint.
- Hak også rødløgene fint.
- Dræn tunen for vand og rør den sammen med skyr, koriander, rødløg, dijon sennep, soltørrede tomater og smag den til med citron, salt og peber.
- Læg en pandekage frem og drys den med revet ost, kom tunmoussen ud på pandekagen og kom endnu en pandekage ovenpå.
- Steg quasadillaen sprød på en varm pande uden fedtstof.
- Skær quasadillaen ud i 8 mindre stykker med en saks og server med guacamole.
Uha, det lyder lækkert!
Og velkommen hjem fra “over there”, det virkede som om du havde en fantastisk tur 🙂
Tak Simone! Det har været vildt spændende ja 🙂
KH