Chiagrød, også kaldet køleskasbgrød, er noget af det nemmeste at lave. Det eneste du skal gøre, er at blande mandelmælk og chiafrø sammen aftenen for inden og komme det i en lufttæt beholder. Dagen efter har chiafrøene suget væsken til sig, og konsistensen minder om grød. 

Chiagrød er et dejligt alternativ til morgenmad uden laktose, hvis du er laktoseintolerant. 

Top chiagrøden med hjemmelavet granola og syrlige granatæblekerner.

Opskrift på chiagrød med mandelmælk

Tilberedning5 min
Trækketid8 t
Samlet tid8 t 5 min
Ret: Brunch, Morgenmad
Antal: 1 person

INGREDIENSER

  • 2 dl mandelmælk sødet
  • 3 spsk chiafrø

Topping

Prøv Simple Feast måltidskassePrøv Simple Feast måltidskasse

FREMGANGSMÅDE

  • Bland mandelmælk og chiafrø sammen en lufttæt beholder og kom det på køl natten over.
  • Tag chiagrøden ud af køleskabet og rør godt rundt så der ikke er nogen klumper.
  • Hæld chiagrøden i en skål, top med hjemmelavet granola og granatæblekerner.
opskrift på chiagrød