Chiagrød, også kaldet køleskasbgrød, er noget af det nemmeste at lave. Det eneste du skal gøre, er at blande mandelmælk og chiafrø sammen aftenen for inden og komme det i en lufttæt beholder. Dagen efter har chiafrøene suget væsken til sig, og konsistensen minder om grød.
Chiagrød er et dejligt alternativ til morgenmad uden laktose, hvis du er laktoseintolerant.
Top chiagrøden med hjemmelavet granola og syrlige granatæblekerner.
Opskrift på chiagrød med mandelmælk
FREMGANGSMÅDE
- Bland mandelmælk og chiafrø sammen en lufttæt beholder og kom det på køl natten over.
- Tag chiagrøden ud af køleskabet og rør godt rundt så der ikke er nogen klumper.
- Hæld chiagrøden i en skål, top med hjemmelavet granola og granatæblekerner.
Du har en virkelig skøn blog og jeg tjekker den dagligt. Mange tak for de virkelig gode opskrifter og glæder mig til at se hvad du ellers posterom/finder på. Keep up the work 🙂
Tusind tak for de søde ord, de varmer utrolig meget. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg har nogle læsere der gider at følge mig, og synes om det jeg ligger op. Du må endelig sige til, hvis du har nogle gode forslag til, noget du synes kunne være interessant at læse om.
De kærligste hilsner Christina