Rødbede, æble, valnød og feta – hvis ikke det lyder som en god kombination, så ved jeg snart ikke. En nem og lækker salat vendt i en æbleeddike dressing, som passer til alt slags kød og fisk.

Du skal bruge (1 salat):

500 g mellemstore rødbeder
1 hakket rødløg
1 æble i tern
1 håndfuld rucola

Vinaigrette

3 spsk. æbleeddikke
1 spsk. olivenolie
Friskkværnet salt og peber

Topping: 
25g valnødder
100g feta

Fremgangsmåde

  1. Vask rødbederne og kog dem i ca. 30minutter, lad dem køle en smule og pil skrællen af dem.
  2. Skær rødbeder og æbler i tern og hak løget fint. 
  3. Lav dressingen og smag den til med salt og peber.
  4. Kom rucola, rødløg og æble i en skål og vend dressingen i. 
  5. Top med rødbeder, hakkede valnødder og smulret feta.