Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bulgursalat med safran

Smagsfuld salat med bulgur og safran. Server salaten med kylling og en tyrkisk inspireret dip med masser af hvidløg og frisk persille.

Opskrift på bulgursalat med safran

Bulgursalat safran

1 dl bulgur
2 dl grøntsagsbouillon
½ g safran
Olivenolie
1 fed hvidløg
½ rødløg
½ dl ærter
½ rød peber i tern
Salt og peber
10g saltede mandler

Tyrkisk dip

½ fed hvidløg
1 håndfuld persille
½ dl skyr
Salt og peber

Fremgangsmåde

Bulgursalat

  1. Kog bulguren i grøntsagsbouillonen. Tilsæt safran så snart det koger og lad det simre i 15 minutter ved lav varme.
  2. Hak rødløg og peberfrugten fint og pres hvidløget.
  3. Varm en pande op med olivenolie og svits hvidløg og rødløg. Tilsæt rød peber og ærter. Krydr’ med salat og peber og lad det hele simre.
  4. Når bulguren er færdigkogt tilsættes de svitsede grøntsager og de grofthakkede mandler.

Tyrkisk dip

  1. Pres hvidløget og hak persillen groft.
  2. Bland det hele godt sammen og smag til med salt og peber.

Server bulgursalaten med kylling, avocado og tyrkisk dip.

Christina Bønding
1 kommentar

    Kommenter

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *