Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Honningristet müsli

En hjemmelavet müsli eller granola om man vil, er så meget bedre end den du kan købe i supermarkederne! Bestemt selv hvor sød den bliver ved at tilsætte den mængde honning du synes.

Opskrift på honningristet müsli

Du skal bruge (1 stor portion): 

3 spsk. honning
2 spsk. kokosolie
120g grovvalsede havregryn
60g mandler
60g solsikkerkerner
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kardemomme

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande op med honning og kokosolie. Lad det smelte ved middel varme.
  2. Hak nødderne groft og kom dem på panden sammen med havregryn, solsikkekerner, kanel og kardemomme. Rør det hele godt rundt.
  3. Hæld blandingen på en bageplade med bagepapir og fordel det i et jævnt lagt.
  4. Bag det i ovnen ved 150 grader i ca. 20 minutter indtil havregrynen er sprød. Rør i müslien halvejs.
  5. Lad müslien afkøle og opbevar den i en lufttæt beholder. Bug den som topping på fx yoghurt og skyr.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *