De lækreste spinatpandekager smurt med en skarp creme af peberrod, toppet med røget laks, avocado og sprøde skiver af agurk. En sund aftensmad, som også gør sig godt på madpakken dagen efter. 

Opskrift på spinatpandekager med laks

Du skal bruge (4 pandekager): 

100g philadelphia
1,5 spsk. peberrod
1//2 agurk
1 avocado 
200g røget laks 
4 spinatpandekager (se opskrift her) (tortillas kan også bruges)
Salt og friskkværnet peber
1 lime

Fremgangsmåde

  1. Snit peberroden fint. Rør den sammen med philadelphia. 
  2. Halvér agurken og skrab midten ud med en ske. Skær den i tynde skiver. Skær laksen i mindre stykker, fjern stenen fra avocadoen, fjern skallen og skær skiver af avocadokødet. 
  3. Smør spinatpandekagerne med philadelphia cremen, top med laks, avocadoskiver og agurk. Kværn peber, drys med salt og dryp limesaft over fyldet. Rul spinatpandekagen sammen.