En lækker gryderet med krydrede kødboller i en smagsfuld sauce af kokosmælk, flåede tomater, garam masala og basilikum. Spis retten med ris.

Du skal bruge (4 personer):

1 bundt frisk persille
1 bundt frisk koriander
2 dl havregryn
3 æg
1/2 dl laktosefrimælk
450g hakket oksekød
4 forårsløg
2 dåser flåede tomater
1 dåse kokosmælk
4 spsk. garam masala
3 spsk. tørret basilikum

Tilbehør:
Ris

Fremangsmåde

  1. Hak persille og koriander fint og bland dem med havregryn, æg, mælk og det hakkede oksekød til en jævn fars.
  2. Opvarm en pande med olie og form farsen til små kødboller i mundrette størrelser med to teskeer.
  3. Steg kødbollerne indtil de er gennemstegte og lig dem på en tallerken.
  4. Hæld kokosmælk og de flåede tomater i panden og tilsæt garam masala og det tørrede basilikum. Lad sovsen simre og koge lidt ind i 30 minutter.
  5. Kom kødbollerne tilbage i panden sammen med saucen og retten simre i ca. 10minutter til kødbollerne igen er opvarmede
  6. Server retten med ris.