Daggammelt rugbrød forvandles til den lækreste sprøde honningristede müsli fyldt med fibre og masser af chrunch. 

Top den på koldskål i stedet for de syndige kammerjunker eller brug den ovenpå skyr eller yoghurt til morgenmad.

Du skal bruge (1 portion):

4 skiver rugbrød
4 spsk. honning
100g mandler
50g tørrede tranebær
Frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

  1. Skær rugbrødene i mindre tern.
  2. Varm en pande og lad honning smelte.
  3. Tilsæt rugbrødsstykkerne og lade dem riste på panden ved middel varme indtil de er blevet sprøde – pas på de ikke brænder på!
  4. Hak mandlerne og lad dem riste med på panden indtil de er sprøde.
  5. Lad blandingen køle af og bland de frysetørrede hindbær og tranebær i.

Server koldskålen sammen med friske danske jordbær skåret i mindre stykker og rugbrødsmüslien.