Om Christina

Kære læser..

Velkommen til mit madunivers, hvor jeg deler min store passion for mad og måltider. Hensigten med madbloggen er at inspirere jer med ærlig og kærlig mad, der skal gøre det nemmere og sjovere at være i køkkenet – både til hverdag og i weekenden. Derfor deler jeg alt fra hverdagsmad, der ikke tager mere end en halv time at lave, til lækker weekendmad og søde sager.

Maduniverset skal afspejle min kærlighed til gode råvarer, og derfor er det et sted, hvor der er plads til alt fra salater, hjemmebagt brød, kager, sunde alternativer og livsnydelse.

Tak fordi du følger med!

De kærligste hilsner
Christina

Hvem er Christina Bønding?

Mit navn er Christina, og jeg står bag maduniverset Christinabønding.dk, som jeg startede tilbage i 2013.

Jeg er 29 år, bosat i København, og har en baggrund som Cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet, som har givet mig en solid viden om mad og ernæring. Dertil kommer min store passion for måltider, gode råvarer og smag.

Siden jeg var helt lille, har jeg brugt timevis i køkkenet, hvor jeg elsker at eksperimentere og udvikle ny opskrifter. Når jeg var sammen med mine veninder, brugte vi ofte timevis på bagning i køkkenet, hvor vi forvandlede køkkenet til den værste svinesti, men til gengæld fik vi tryllet verdens bedste bananroulade frem, til stor glæde for mine forældre – eller det var i hvert fald, hvad de bildte os ind.

Jeg har mere end 7 års erfaring med at opskriftsudvikle, og udvikler hver uge opskrifter til online magasinet Luxplus Magazine og måltidskonceptet GRIM. Jeg har i en periode arbejdet for danmarks største mad magazine SPIS BEDRE og som digital projektmedarbejder og SoMe ansvarlig hos Meyers. 

Christina Bønding