Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Måltidskasser med fisk

I en hverdagen hvor tingene går lidt ekstra stærkt, kan det være dejligt nemt, at få en måltidskasse leveret til døren, med måltider der blot skal opvarmes eller kan laves på mindre end 30 minutter. Det kan også være en god idé at bestille en måltidskasse, hvis du har en intention om, at du gerne vil spise mere fisk eller grønt. Når der står en kasse foran din hoveddør med lækre råvarer, er du højst sandsynligt mere tilbøjelig til, at skrue op for dit indtag af fisk og grønt. Det kan også være en god idé, hvis ikke du har en fiskehandler lige om hjørnet, og gerne vil spise frisk fisk eller variere dit indtag af fisk. Måske er du løbet tør for nye idéer til opskrifter med fisk, og kan på den måde få masser af inspiration med måltidskasserne.

Find måltidskasse med fisk

Med denne oversigt bliver du klogere på, hvilke måltidkasser med fisk der findes med mad til 1 person og op til 6 personer. Du får et overblik over, hvilke måltidskasser med fisk der leverer måltider, du nemt kan lave i dit eget køkken, og hvem der leverer måltidskasser med færdigretter, der blot skal opvarmes og anrettes. Her får du et overblik over, hvilke måltidskasser med fisk der er økologiske, og hvor mange dage du som minimum skal bestille måltidskasserne af gangen. Du får også et overblik over, hos hvilke måltidskasser du kan bestille fisk én gang om ugen eller hele to gange.

Skagenfood vegetar måltidskasse

Med Skagenfood får du leveret måltider lige til døren, som kan laves på 20-30 minutter eller som blot skal varmes op. 

Du kan vælge imellem hele 11 forskellige typer måltidskasser med fisk:
– Skagenkasse
– Go Green Kassen
– PecetarKassen
– FavoritKassen
– LynKassen
– 20 min. Kassen
– Slankekassen
– Familie X-lyn
– FredagsFisk
– Heat & Cook
– KlarParat Kassen

Antal personer: 1-5 personer
Dage med måltider: 1-4 dage
Økologisk: 100%

Retnemt vegetar måltidskasseRetnemt vegetar måltidskasse

Med RetNemt får du leveret måltider lige til døren, som kun tager 30 minutter at lave. 

Du kan vælge imellem to måltidskasser med fokus på fisk: 
– Hav 
– Fisk 

Antal personer: 2-6 personer
Dage med måltider: 1-5 dage
Økologisk: 30-90%

Vegetar måltidskasse Nemlig

Med måltidskasser fra Nemlig.com får du leveret måltidskasser direkte til døren med mad som nemt kan tilberedes på 20-30 minutter. Hos Nemlig.com er den bedste løsning, at sammensætte sin egen måltidskasse, og på den måde få måltider med fisk, som du ønsker.

Du kan vælge mellem én måltidskasse med fokus på fisk:
– Byg-selv

Antal personer: 2-5 personer
Dage med måltider: 1-5 dage (dog er der et minimums køb på 400 kr.) 
Økologi: Varierer

Aarstiderne måltidskasse

Hos Aarstiderne får du leveret måltider lige til døren, som kan laves på alt fra 10-45 minutter. 

Du kan vælge mellem 11 forskellige måltidskasser, som typisk indeholder ét måltid med fisk:
– Kvikkassen
– Børnefamiliekassen
– Livretter (indholdet af fisk kan variere) 
– Slankekassen 
– Flexitarkassen
– Kvik børnefamilie
– Verdenskassen
– Sensekassen
– 10 minutters kassen (indholdet af fisk kan variere) 
– Slank 24/7 – 5 dage
– Lowcarbkassen

Antal personer: 2-4 personer 
Dage med måltider: 3-5 dage
Økologisk: 100%

Med måltidskasser fra Coop.dk MAD får du leveret måltidskasser direkte til døren, med mad som nemt kan tilberedes. Du kan i tre ud af fire af måltidskasser, få du fisk én gang ud af tre eller fire dage. 

Du kan vælge mellem 3 måltidskasser, som typisk indeholder fisk:
– Den Grønne 
– Den nysgerrige 
– Den Børnevenlige

Antal personer: 2-4 personer
Dage med måltider: 3-4 dage
Økologi: 100%

Med måltidskasser fra Den Grønne Asparges får du leveret måltidskasser direkte til døren, med mad som kan tilberedes på 30-45 minutter. Hos Den Grønne Asparges er kan du tilvælge fisk én ud af fire dage i alle deres måltidskasser.

De 3 måltidskasser hvor du kan tilvælge fisk én gang: 
– Inspirationskassen
– Familiekassen
– Lightkassen

Antal personer: 2-6 personer
Dage med måltider: 4 dage
Økologi: Varierer

Hvorfor er fisk sundt? 

Fisk indeholder de vigtige flerumættede omega-3 fedtsyrer eikosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), som er vigtigt for en normalt opretholdelse af synets-, hjertets- og hjernens funktion.  Det har i mange år været veldokumenteret, at omega-3 fedtsyrer har en positiv effekt på vores kolesteroltal, det dårlige kolesterol LDL og triglycerider i blodet. 

Hvor meget fisk skal du spise om ugen?

Omega-3 fedtsyrerne er essentielle, hvilket betyder, at vores krop ikke selv er i stand til at danne dem, men skal have dem tilført via kosten. Derfor anbefaler Sundhedssstyrelsen, at vi spiser 350g fisk om ugen hvoraf de 200g er fed fisk. Det er fx laks, makrel og sild, som har det højeste indhold af omega-3. 

Det kan være svært at få inkorporeret fisk på menuen i en travl hverdag. Her kan måltidskasserne være med til at hjælpe dig på vej, og tilmed kan du også blive inspireret til, hvordan nye retter med fisk kan blive til. 

Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *