Opskrift fra Christinabønding.dk
Surdejsknæbrød
Udskriv

Opskrift på knækbrød med surdejsrest

Tilberedning5 min
Bagetid30 min
Samlet tid35 min
Ret: Bagværk
Antal: 32 stk

UDSTYR

INGREDIENSER

  • 35 g havregryn
  • 260 g frø og kerner (fx hørfrø, græskarkerner, solsikkefrø)
  • 175 g hvedemel
  • 40 g rugmel
  • 100 g surdejsrest
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • dl vand
  • dl olivenolie

FREMGANGSMÅDE

  • Rør dejen godt sammen.
  • Del dejen i 2 og rul dem ud til en firkant mellem to stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse. Fjern de øverste bagepapirer og kom dem dejen over på hver sin bradepande.
  • Skær hver portion dej over i 16 mindre firkanter med en kniv eller i den størrelse du ønsker. Bag dem i ovnen én bageplade af gangen ved 180 grader varmluft ovn i 25-30 minutter. Gentag med den anden portion.
  • Lad knækbrødene afkøle og bræk dem fra hinanden.