Opskrift fra Christinabønding.dk
Surdejspizza med salsiccia og mascarpone
Udskriv

Opskrift på surdejspizza med salsiccia og mascarpone

Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Antal: 2 stk

UDSTYR

INGREDIENSER

Surdejspizzadej

Tomatsauce

Pizzafyld

  • 1 frisk mozzarella
  • 80 g salsiccia
  • 100 g mascarpone

FREMGANGSMÅDE

Surdejspizzadej

  • Lav dejen dagen i forvejen som beskrevet i fremgangsmåden.
  • Sæt et bagstål, en pizzasten eller bageplade i ovnen og tænd den på den højst mulige temperatur (min ovn står på 300 grader) 1 time før pizzaerne skal bages, så den bliver brandvarm.

Tomatsauce

  • Lav tomatsaucen som beskrevet i fremgangsmåden. Lad den køle af inden du topper den på pizzabundene.

Pizzafyld

  • Top hver pizzabund med tomatsauce så 1 cm af kanten er fri.
  • Riv mozzarellaen fra hinanden og fordel halvdelen på hver bund. Top dernæst med halvdelen af salsiccia pølsen på hver bund. Brug en pizzaspade eller kombispade (hvis du bruger et bagestål) til lat sætte pizzaen i ovnen.
  • Bag pizzaerne én af gangen i ca. 7 minutter ved den højst mulige temperatur til de er gyldenbrune i kanten og hårde i bunden. 
  • Tag pizzaen ud af ovnen og top med frisk mascarpone.