Opskrift fra Christinabønding.dk
Surdejspandekager
Udskriv

Opskrift på surdejspandekager

Samlet tid25 min
Ret: Brunch, Dessert
Antal: 6 stk

UDSTYR

INGREDIENSER

  • 12 kardemommekapsler eller 1 tsk stødt kardemomme (kan undlades)
  • 100 g ølandshvedemel eller almindelig hvedemel
  • 3 æg
  • 2 dl mælk
  • 100 g surdejsrest
  • 15 g sukker
  • 1 knivspids salt
  • tsk ren vaniljepulver fra Urtekram
  • Smør til stegning

FREMGANGSMÅDE

  • Knus kardemommefrøene i en morter. Sørg for at støde dem godt, så der ikke er alt for store stykker kardemommefrø.
  • Pisk alle ingredienserne sammen i en skål med en elpisker indtil massen er lind uden klumper.
  • Steg pandekagerne i smør på en varm pande til de er gyldenbrune på begge sider.