Opskrift fra Christinabønding.dk
morgenmadsmuffins med banan
Udskriv

Opskrift på sunde morgenmadsmuffins med banan

Tilberedning15 min
Bagetid20 min
Samlet tid35 min
Ret: Bagværk, Morgenmad, Snack
Antal: 8 stk

UDSTYR

INGREDIENSER

Muffins

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 0,5 tsk stødt kardemomme
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 knivspids ren vaniljepulver fra Urtekram
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 dl mælk
  • 3 dl grovvalsede havregryn

Granolatopping

  • 20 g pekannødder
  • 20 g mandler
  • 20 g hampefrø
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk akaciehonning

Servering

  • Akaciehonning

FREMGANGSMÅDE

Muffins

  • Mos bananerne med en gaffel, tilsæt de øvrige ingredienserne og pisk det hele godt sammen. Fordel dejen i 8 muffinforme. Brug gerne en metal muffinform, så holder de deres form bedre.
  • Fordel dejen i 8 muffinforme. Brug gerne en metal muffinform, så holder de deres form bedre.

Granolatopping

  • Hak pekannødder og mandler groft og bland dem sammen med hampefrøene.
  • Smelt kokosolien og bland den sammen med akaciehonning. Bland nødder og kokosblandingen sammen. Top hver muffin med granolatoppingen.
  • Bag muffine i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Lad dem afkøle og spis dem evt. med akaciehonning ovenpå.