Opskrift fra Christinabønding.dk
Udskriv

Opskrift på hjemmelavede nødder

Samlet tid15 min
Ret: Snack

INGREDIENSER

Røgede mandler

  • 200 g mandler
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk røget paprika
  • $ tsk salt

Sojaristede cashewnødder med sesam

  • 200 g cashewnødder
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 tsk sesamfrø

Honningristede pekannødder

  • 200 g pekannødder
  • 3 spsk agavesirup eller akaciehonning
  • 1 knivspids salt

FREMGANGSMÅDE

Røgede mandler

  • Varm en pande op og kom alle ingredienserne på. Steg dem ved middelvarme indtil mandlerne har suget alle krydderierne til sig.
  • Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter til de er gyldenbrune. 

Sojaristede cashewnødder med sesam

  • Varm en pande op og kom cashewnødderne på. Lad dem riste i ca. 3 minutter til de gyldenbrune.
  • Tilsæt soja og sesamfrø og lad dem stege videre i ca. 2 minutter ved middel varme til cashewnødderne har suget al væden til sig.
  • Kom cashewnødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter til de er gyldenbrune.

Honningristede pekannødder

  • Varm en pande op og kom pekannødderne på. Lad dem riste i ca. 3 minutter til de er gyldenbrune.
  • Tilsæt agavesirup og salt og lad dem stege videre i ca. 2 minutter ved middel varme til pekannødderne har suget det til sig.
  • Kom pekannødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter til de er gyldenbrune.