Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sunde morgenmadsmuffins med banan og granolatopping

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med luxplus.dk// Sponsoreret indhold.

Sunde muffins med banan og en sprød granolatopping. De her svampede muffins minder meget om de klassiske bananpandekager eller mit bananbrød uden smør og sukker, men dem her er til gengæld nemmere at tage med sig på farten som morgenmaden eller på farten som en sund eftermiddagssnack. De er også virkelig lækre at servere til en brunch. Server dem med en gavmild mængde akaciehonning ovenpå.

Du skal bruge (8 muffins):

Muffins

2 modne bananer
3 æg
½ tsk. stødt kardemomme
1 spsk. stødt kanel
1 vaniljepulver
1 knivspids salt
1 tsk. bagepulver
½ dl mælk
3 dl grove havregryn
8 muffinsforme

Granolatopping

20 g pekannødder
20 g mandler
20 g hampefrø
1 spsk. kokosolie
1 spsk. akaciehonning

Tilbehør:
Akaciehonning

Fremgangsmåde

Muffins

  1. Mos bananerne med en gaffel, tilsæt de øvrige ingredienserne og pisk det hele godt sammen. 
  2. Fordel dejen i 8 muffinforme. Brug gerne en metal muffinform, så holder de deres form bedre.

Granolatopping

  1. Hak pekannødder og mandler groft og bland dem sammen med hampefrøene.
  2. Smelt kokosolien og bland den sammen med akaciehonning. Bland nødder og kokosblandingen sammen. Top hver muffin med granolatoppingen.
  3. Bag muffine i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Lad dem afkøle og spis dem evt. med akaciehonning ovenpå
sunde muffins med banan
bananmuffins med granolatopping
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *