Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Chapati

Chapati er indiske fladbrød der steges på panden. Denne opskrift på fladbrød er meget hurtige at lave, da dejen kun skal hvile i 30 minutter i modsætning til naan brød. Brødene formes flade med hænderne og steges på panden i olie. De er perfekte at servere som tilbehør til indiske retter som dahl eller butter chicken.

Opskrift på chapati

Du skal bruge (6 stk.):

280 g hvedemel
12 g salt
1 tsk. sukker
1 æg
1,5 dl lunkent vand
1 spsk. neutral olie
Neutral olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en skål og rør det hele godt sammen – gerne med en røremaskine indtil dejen er ensartet. Lad den hvile i 30 minutter.
  2. Kom dejen ud på et meldrysset bord og del den i seks lige store dele.
  3. Form forsigtigt flade brød med hænderne og steg dem på en pande med olie ved middel varme. Brødene skal have ca. 2 minutter på hver side indtil de er gyldenbrune.
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *